‘'Düzyurtspor maçını kazanacağız''

 ‘

Çapanoğlu;‘'Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta, sahasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile karşılaşacak Bandırmaspor`un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Çapanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde iddialarını sürdürebilmeleri için Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçını kazanmak zorunda olduklarını bildirdi.

Mücadelenin iki takım için de zor geçeceğini belirten Çapanoğlu, şöyle konuştu:

"Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Bu maçı kazanıp ligdeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Türkiye Kupası 2. Turu`ndaki Fatih Karagümrükspor yenilgilerini unutmak istiyoruz. Sakatlıkları bulunan Oğuz Özden, Onur Karakabak ve Onur Bektaş`ın tedavilerine devam ediliyor. Maç kadrosunda yer alıp almayacakları, kulüp doktorlarımızın son kontrollerinin ardından netlik kazanacak. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Ozan Cengiz`in durumu ise maç saatine kadar belli olacak."

Çapanoğlu, taraftarlarına, stada gelerek takımı desteklemeleri çağrısında bulundu.



banban 10.5
28.09.2014 13:59:16
düzyurt gibi köy takımına karşı tek forvet oynamaya devam et ,tek forvette göremedik ilerde ama neyse biraz zor kazanırsın bu zihniyetle hoca benden söylemesi

  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu